lördag 23 januari 2010

Lördagsfilm: Let's danceEn av 2010 trender enligt Trendwatching är "mass mingling". Dvs att man träffas online men även IRL genom nätet. Ett bra exempel på den här trenden är sk. flashmobs som i den här dansfilmen från Sydney? Här kommer en liknande dans/flashmob film som jag hittade via Get in the hot spot!

1 kommentar:

  1. Flashmobs börjar ju bli mer och mer vanligt även här i Sverige. På facebook finns t.ex. flashmob-grupper för både Lund och göteborg med en strid ström av aktiviteter. I Göteborg lekte de t.ex. kurragömma på Ikea på transportgatan idag och den 13 februari samlas de kl. 16 utanför den bortre änden av Nils Ericsson-terminalen innan de kör igång en timmeslång aktivitet med temat Hemligt uppdrag. Så räkna med att det kommer krylla av "hemliga agenter", "spioner", "Skurkar" och "hemliga leveranser" inne på terminalen.
    Själv ser jag det hela som ett utmärkt sätt att väcka uppmärksamhet och något som borde användas mer i marknadsföringssyfte - så länge det inte påverkar miljön negativt vill säga...

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin