fredag 11 maj 2018

Värt en omväg på din hemester


Det är ingen hemlighet att jag är en fan av Sunfleet, min bilpool. De har tagit fram "Värt en Omväg", en plats där vi samlar och presenterar kulinariska matupplevelser, magiska skogsslingor och det där lilla hamburgerhaket utanför stan. Platser som är värda en omväg, helt enkelt. Kolla in om det finns något bra resmål som du kan besöka på en weekend eller en kommande hemester.

I västra Sverige tipsas det om Islanna trädhotell (som jag besökte i samband med att jag fyllde 40) och Pilane som jag också varmt kan rekommendera.

Vilket är ditt smultronställe?
Vet du en plats som är värd en omväg? Tipsa dem! Publicerar Sunfleet platsen får du 1.000 kr att köra för.

6 kommentarer:

 1. mina härliga promenader på Hisingen ❤️ Göteborg:

  http://promenadguide.blogspot.se/

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. finns fina färjor till öarna, lyxigt, billligt

   Radera
 3. Riktigt bra och smart av Sunfleet att jobba med den typen av marknadsföring som "värt en omväg" och det forumet innebär. Dock verkar inte länken funka. Kolla gärna den så att fler hittar till sidan.

  Själv har jag ett arbete som kräver att jag har egen bil och därför har jag aldrig testat Sunfleet men jag gillar tanken. Det är ett smart sätt för bilföretagen att försvara sin existens också för i framtiden är det så här man kommer ha bil. Det är jag övertygad om. Det är väl fortfarande Volvo som äger Sunfleet?

  Aktiepappa - en blogg om ekonomi och aktier

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag kollade länken i lite olika browsers och för mig funkar det. Och jag håller med - bra marknadsföring.

   Radera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin