onsdag 24 februari 2016

Några bokreatips!

books

Bild: no_typographic_man 

Februari och dags för bokrea igen. Själv köper jag sällan något på bokrean längre. Jag orkar inte samla på mig mer böcker utan föredrar att låna på biblioteket eller läsa e-böcker. Däremot händer det att jag köper lite böcker att ge bort i present.

Efter att ha bläddrat igenom några kataloger har jag hittat några böcker som verkar intressanta.  För den som funderar på en hemester i sommar kanske Vallonvägar eller 100 balla ställen i Skåne 2015/16 av Valle Westesson, en kul guide till Skåne som jag recenserat här vore något. Även 100 balla ställen i Stockholm finns med på rean. Den vill jag läsa.The bread exchange återfinns också bland reseböckerna, recension här.

Det finns en hel del olika trädgårdsböcker på rean, jag gillar bland annat Odla i pallkrage och Odla ätbart på liten yta. Jag har tidigare recenserat Stadsodlare (recension här). Bland kokböckerna hittar jag Mera vego - mat för hela familjen och Green kitchen stories, recenserad här.

Några andra böcker om hem och inredning som jag recenserat är Rum för kidsen (recension här) och Modernt Lantliv (recension här).

Bland ekonomiböckerna finns Mamma, pappa, pengar (recension här) och Karin gästbloggade om boken Nedkopplad för ett par år sedan.


Jag har tidigare recenserat Familjens projektledare säger upp sig och nu finns uppföljaren, Att älska varandra i längden - och på bredden, med på bokrean. Den ska jag låna på biblioteket!

Ska du handla på bokrean? Har du några bra boktips?

2 kommentarer:

  1. köper kanske inte så mycket men vill ändå känna på stämningen :)

    SvaraRadera
  2. Åh, älskade Familjens projektledare säger upp sig så uppföljaren måste jag ju läsa. (Dock gör jag nog som du och lånar på bibblan. :-))

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin