måndag 4 februari 2008

Tema mat: Menu Plan Monday & morotspanik


Menu Plan Monday

Måndag: rester av gårdagens quesadillas med Pico de Gallo och Guacamole (medhavd lunch) och varm risonisallad med fänkål (till middag)
Tisdag: potatis & purjolökssoppa + semla från Steinbrenner
Onsdag: Rotmos & korv därefter föredrag i Guldhedskyrkan
Torsdag: Fiskbullar & ris
Fredag: Jansson Frestelse
Lördag: pasta pesto (lunch)
Söndag - Inte bestämt än
Någonstans skall jag klämma in en utlovad prinsesspicknick också. Nästa vecka funderar jag på att laga tofu. Jag blev inspirerad av Bella som dessutom har en massa förslag på bra mellanmål. Köksskåpen skulle behöva en genomgång för att inte tala om kylskåpet. Visserligen var vi duktiga på att "äta ur" skåpen i januari men jag misstäner att det kan gömma sig ett och annat längst in och längst upp (förutom makens rör med Pringleschips).
Morotspanik
Jag läste att en Facebook-grupp vill skapa brist på morötter den 15 maj i år. Det ligger i tiden att det genast bildades en Don't add to world hunger, don´t panic-buy carrots grupp, en "How to utilise your carrotts during May 2008?" grupp och en On May 16th 2008, everyone needs to go out and GIVE carrots...
Läs mer!
Gluten- och laktosfria semlor - alla som vill skall kunna njuta av en semla

2 kommentarer:

  1. För en gångs skull har vi fint i kylskåpet :)

    SvaraRadera
  2. KUl att jag hittade din blogg till sist. Har läst om ditt projekt i tidningen och tog själv motsvarande beslut i julas, dvs köpstopp för 2008. Jag har sparat cirka 1.600 kr i januari på att inte äta lunch ute och ytterligare cirka 1.000 kr på att avstå från småinköp (lattes, tidningar mm.). Följer din blogg med intresse.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin