söndag 16 september 2007

Trött på tårta

Slottstårta

Jag har överlevt ytterliga ett barnkalas och är lite trött på tårta. Det blir lätt för mycket av det goda när man bakar tårta och smakar på smeten och på fyllnngen och på den färdiga tårtan... Jag har ju tidigare bloggat om barnkalas och lyckades ro iland ett hyfsat lyckat barnkalas inom köpstoppsreglerna. Vi hade tema "slottskalas"och alla barnen fick guldkronor. Jag fick guldpappret till guldkronorna av en släkting och hittade både överblivna ballonger, serpentiner, tårtljus och små flaggor i min kalaslåda. Jag behövde bara köpa saft och tårtingredienter.

Det ser ut att bli ytterligare en fullmatad vecka. Maken är bortrest några dagar så jag är ensam med barnen, jag har en del att ta igen på jobbet efter förra veckans VAB, jag skall träffa en potentiell barnvakt och på onsdag åker jag ju till Shanghai! Beth från bloggen My Simple Life tipsar hur man klarar fulltecknade veckor, själv förlitar jag mig påstorhandling, veckomatsedel och mina almenackor (outlook på jobbet, väggalmenacka i köket och googlekalender).

Ny utmaning
Bett R World har en ny utmaning, Utmaningen v.37-38: Bli fredsaktivist för en dag (eller fler). Jag är i Kina den 21:e men skall delta på mitt sätt!



Fri skit
Från Axel har jag fått tips om freecycle alternativet "Fri Skit". Än så länge än forumet tomt så fyll gärna på med saker du vill ge bort eller söker - och tipsa alla som du känner. MacHaddock är t. ex på jakt efter en strömsladd/transformator till en gammal Dell inspiron 2600. Det är dock lite oklart om det är ett lokalt Göteborgsförsök ellerom det skall täcka hela Sverige...

Läs mer!

Se trailern om Peace One Day


Bilden föreställer Storebrors fina (mölkfria) slottstårta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin