söndag 3 juni 2007

Livstecken

Cran-Raspberry Cupcake

Bild: clevercupcakes

Grattis i efterskott till mig själv! I lördags fyllde jag år och fick en mängd roliga presenter, en yogamatta, Tracy Thorns nya skiva, en TV-antenn + en box med hårddiskinspelare, ekologiskt vin, choklad, halsband m.m Jag ser fram emot att träna på min alldeles egna yogamatta som jag har längtat så efter.
Det har varit en hektisk helg med födelsedagsfirande och släktträff (nr 2 av 4) så jag är lite trött, eller ganska slut om jag skall vara helt ärlig. Jag har ätit god ekologisk mat i helgen, både från Groovy food (ekologiskt, vegetarisk och jättegod - chokladtårtan var helt grym ) och bänkspislagad. Vi har fortfarande inget kök och slipdammet tränger in överallt men snart är renoveringen över hoppas jag. Det är lite trist att diska i husets tvättstuga. Men min kusin som var uppe och tittade på köket sa att det inte var mycket kvar - det lät uppmuntrande! Han borde veta - han har renoverat minst ett hus tidigare.
Bilden är tagen av QwirkSilver med Creative Commons licens.

2 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott! Jag skall titta på programmet du är med i på TV. Tack för en inspirerande blogg. Jag skall snart hitta tillbaks till mitt köpstopp igen. Hur har du gjort med födelsedags presenter till andra? Jag har köpt presenter, men har då försökt tänka på saker som personen kan vara i användning av och om jag kan köpt rättvisemärkta eller ekosaker.

    Med vänliga hälsningar

    Jenny

    SvaraRadera
  2. Jag har alltid en hylla med presenter "uti fall att" men det börjar sina, särskilt barnpresenter. Jag har tidigare fått tips om begagnade barnböcker och det är ett bra alternativ om man måste köpa något. Annars har jag gett bort ätbart & drickbart.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin