måndag 6 januari 2014

Var är vintern?Imorgon är det dags att gå tillbaka till jobbet. Jag har ägnat långhelgen åt att varva pluggande med att titta på film.  Dessutom har jag ätit upp de allra sista julmatsresterna i form av vörtbröd, sill och whiskycheddar. Och av rödkålshuvudet gjorde jag coleslaw. Med tanke på allt regn så kändes det helt rätt att ägna sig åt inomhusaktiviteter. Jag längtar dock efter lite riktig vinter, eller kanske snarare efter att det ska sluta regna.
Nu när julen är överstånden är det dags att sikta på nästa mål - sportlovet! Skidskola, stuga och hyrbil är redan bokad. Även om vi klarade oss utan bil förra året så innebar det en del påfrestningar som när vi fick vänta i över en timma på taxi och liknande. Rent ekonomiskt kommer bilhyran + bensin förmodligen att gå jämnt upp med vad det kostade att åka buss + taxi . Å andra sidan kommer vi att spara lite pengar på att vi kan hyra skidutrusnting på ett billigare ställe och att vi kan ta med oss min crock-pot.

Jag planerar inga större förändringar vad gäller köpstoppsbloggen det kommande året. Jag har lite bokrecensioner på gång och det blir fortsatt fokus på miljö, mat, ekonomi och konsumtion. Nu närmast kommer jag att skriva lite om mina ekonomiska mål för året.

Vad vill du läsa om i år?

3 kommentarer:

 1. vinterns struntar jag i, skönt att slippa skotta och halka (fast barnbarnet sa att det är ingen jul utan snö).
  Vi har också lyckats äta upp all julmat :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag tycker att du ska fortsätta att skriva inspirerande om dina ekonomiska mål/böcker/konsumtion, eller icke konsumtion dvs fortsätt som du gör! Intressant, inspirerande o tänkvärt!

  Varma hälsningar Britt

  SvaraRadera
 3. Jag skulle gärna vilja se en sammanfattning med tankar och åsikter om diverse beslut längs vägen.
  Vad har det gett dig? Hur är du som person idag jämfört med förr.
  Råd och tips.

  Mvh
  Specialistofficeren

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin