tisdag 9 februari 2010

Dags för en ny omgång av Grön omställning i praktiken

Delicate ice

Bild: med tillstånd/ with permission from Dan Wiklund

Imorgon drar Ecoprofiles webinarserie: Grön omställning i praktiken igång. Jag gick själv höstens webinarserie och tycker att den var mycket givande! Särskilt bra var webinariet med Lena Israelsson så jag ser fram emot att lyssna på henne när hon återkommer som föreläsare i maj. Jag ser även fram emot det inledande seminariet med Christer Sanne.

Program1. Konsumtion och tillväxt onsdag 10 februari kl. 18.30-20.00. Gästföreläsare: Christer Sanne, författare till Keynes barnbarn


2. Energi i hemmet måndag 8 mars kl. 18.30-20.00. Gästföreläsare är Kjell Bengtsson från SolOvind AB som berättar om solvärmeinstallationer han har utfört hos sina kunder.

3. Resor och fritidsaktiviteter torsdag 8 april kl. 18.30-20.00. Gästföreläsare Merritt Polk berättar om skillnader mellan mäns och kvinnors resvanor och vad bilen står för mer än som transportmedel.

4. Matval, egenodling, kretslopp måndag 3 maj kl. 18.30-20.00 Gästföreläsare: Lena Israelsson, trädgårdsboksförfattare och kolonist.

Hur?
Du sitter vid en uppkopplad dator med monitor, platt-teve eller projektor. Varför inte tillsammans med familjemedlemmar, kompisar eller föreningsmedlemmar? Där tar du del av en direktsänd föreläsning (i regel med ljud och powerpointpresentation, ej video). Korta föreläsningspass varvas med frågeställningar där du/ni får tänka till och vi går sedan tillsammans igenom svar och åsikter. Det finns möjlighet att ställa egna frågor till föreläsarna och ge egna tips till de andra deltagarna. Webinaren spelas in och finns tillgängliga efteråt för de som anmält sig för hela serien (ev. med undantag för resewebinaret). Logga in en kvart innan webinaret börjar för tekniktest och förmingel.


Delta i hela webinarserien för 299:- inkl. moms för max tre deltagare. Anmäl här för max tre deltagare!
Är man ett större gäng så går det också bra, priset är då 995:- för max 20 deltagare. Anmäl här för max 20 deltagare!

3 kommentarer:

 1. Hur går det till när man ställer frågor under föreläsningarna?

  SvaraRadera
 2. Antingen så "pratar man" via ett headset eller mikronfoningången eller så skriver man sin fråga eller kommentar i ett chattfönster.

  SvaraRadera
 3. Ah, oki!

  Vill passa på att tacka för att du tipsar om sånna här saker! Allt för ofta missar jag intressanta föredrag och annat bra. Men håller man koll på din blogg så missar man mindre :) Jag lyckades tex få hem e-boken om minimalism gratis tack vare ditt tips. Jag har inte läst riktigt hela än, men gillar det verkligen hittills!

  Tack!

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin