måndag 8 december 2008

Dagen julklappstips - Ge varenda kotte en gran!


Ett klick för skogen är en ideell stiftelse som samlar in pengar för att köpa upp och bevara den svenska gammelskogen. Uppköpt skog är och förblir skyddad för all framtid. Stiftelsen innehar 90-konto vilket garanterar att intäkterna går till ändamålet.
Just nu arbetar de hårt för att rädda Verles gammelskog, 5 mil NO om Göteborg. För attlyckas med vårt arbete behöver de hjälp av alla miljömedvetna och naturälskande människor med att sprida ordet! Kika in på http://www.blogger.com/ om du vill veta mer.

Julklappstips!
Ge varenda kotte en gran! Köp en gran till alla du känner och eftersom granen står i Verle gammelskog så räddar du också en del av den svenska gammelskogen och alla djur som bor där idag. Som tack får du digitala julkort som du enkelt kan skicka vidare till alla du ger en gran. Beställer du innan den 21/12 kan du även välja att skicka ut tryckta julkort, då tillkommer en kostnad på 20 kr/st. Självklart består julkortet av återvunnet och svanenmärkt papper.

1 kommentar:

  1. Jag har ingen åsikt om denna stiftelsen. Detta sagt för att undvika missförstånd MEN... Ett 90-konto är INGEN GARANTI för att det går rätt till. Detta är ett stort missförstånd som många tror på. Denna stiftelse KAN var ok, jag vet inte...

    Bara för informations skull.

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin