tisdag 30 januari 2007

Utmaningen v. 5-6: Ta en elektronisk paus

Livro ou TV?

Bild: just Luh.

Denna vecka har Bett R World lagt ut en riktigt tuff utmaning.


Du har de följande två veckorna på dig att under 6 sammanhängande dagar hålla fingrarna borta från dator och TV-spel och ögonen ifrån TVn (arbetet undantaget!). Försök få med dig din partner som känslomässigt stöd och för full effekt. Barnen har inget val - de ingår i veckan: Lova spela in de tre viktigaste programmen och använd mutor om nödvändigt!


Min första reaktion var NO WAY. Min andra reaktion var, ok kanske TV då, men låta bli datorn? Dessutom har vi ingen video eller inspelningsbar DVD (se jag är sugen att köpa listan till höger) Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag kommer att hänga på eller inte, I'll keep you posted.
För övrigt hade jag vissa planer på att gå till jobbet idag men eftersom lillasyster hade feber blev det till att stanna och inte mig emot. Nu när jag har varvat ner så är det ganska skönt att vara hemma men det tar alltid någon dag eller två innan man kommer in i nya rutiner. Jag fördriver mina dagar med att pyssla hemma, laga mat och läsa kul bloggar. Min senaste favorit är Confessions of a pioneer woman. Den har inte ett dugg med frivillig enkelhet eller miljö att göra men är kul, välskriven och har massa snygga foton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin