torsdag 29 januari 2015

En helt annan typ av mål


My real self against my burning one

Bild: Seth Rader

I januari bloggade jag om mina ekonomiska mål för 2015 men jag har även helt andra typ av mål för året. När jag har för mycket omkring mig så har jag en tendens att leva mer i huvudet  än i kroppen så i år har jag några mål som fokuserar mer på kroppen än knoppen.

Efter ett längre träningsuppehåll har jag hittat tillbaka till gymmet men framför allt till yogan igen. Jag tränar bland annat hemma framför youtube (där Yoga with Adriene är en favorit) men också fritt. Det känns fantastiskt att vara tillbaka på mattan även om det ofta är en utmaning att fokusera på vad som händer "på mattan" och inte låta tankarna fladdra iväg.

Jag försöker också att utmana mig lite själv så jag har satt som mål att kunna gå på händer om några månader! Just nu lägger jag mellan 5-10 minuter varje dag på olika yogapositioner som bygger upp samt genom stå på händer mot en vägg på olika sätt.  Det går bättre och bättre även om jag har träningsvärk i ryggen för det mesta. Det är häftigt att känna hur jag blir lite starkare för varje dag, att jag orkar stå några fler andetag varje dag.

Har du något annorlunda mål för i år?


6 kommentarer:

 1. jag hoppas också att jag håller mej i form, viktigt för i sommar kommer vårt 4:e barnbarn ♥

  SvaraRadera
 2. Att springa HELA milen. Att få en helt platt mage. Att använda LoA i allt jag tar mig för och att utöva TACKSAMHET flera gånger varje dag <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som bra mål även om jag själv fokuserar på stark mage istället för platt mage :-)

   Radera
 3. Vad är LoA? /Anna

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin