lördag 3 januari 2015

2015 blir ett bra år!


New Years Eve 2011 London

Bild: Sean MacEntee  Nästan som vår nyårsafton!

Julen firades traditionsenligt med barnen och deras pappa (trots att vi inte längre är gifta) Jag fick både julklappar som jag önskat mig (en varmvattensflaska) men också överraskningar i form av årets julklapp , ett aktivitetsarmband.

Jag kan se tillbaka på ett roligt mend hektiskt och innehållsrikt 2014 med resor till Frankrike, Danmark (där jag bland annat bodde i en trädkoja) och Umeå. Dessutom följde jag utmaningar som snålmånad i april och supersparmånad i september. Jag har även läst en massa bra böcker och sett mycket bra film!

Vad väntar under 2015?
Det har varit en hel del studier de senaste åren men nu ser jag ljuset i tunneln och i mars kommer jag att vara klar (för den här gången)! Dessutom blir det ett mycket intensivt reseår då barnen och jag äntligen ska iväg på vår drömresa till Afrika. Dessutom väntar jobbresor till bland annat Rom och Bergen (jag kom ju aldrig iväg dit 2010) och där har jag aldrig varit förut så det ska bli spännande. Framförallt ser jag fram emot en tur på Bergensbanen, en av världens vackraste tågresor. Rent ekonomiskt fortsätter snålandet för att att finansiera framför allt resorna men även mina andra ekonomiska mål (som jag skriver om nästa vecka).


Och bloggen då?
Det är många som har köpstopp som nyårslöfte så i januari kommer jag att fokusera lite extra på sånt som jag funderade på, upplevde och lärde mig under mitt köpstoppsår. Dessutom kommer bloggandet med all sannolikhet att präglas av mina snäva ekonomiska ramar.

Nyårslöften
Ett av mina nyårslöften är att ta upp yogan igen men också att ha kul rent allmänt och att dansa mycket! 

Hur har ditt år varit? Är du nöjd med ditt år? Vad skulle du vilja förändra inför kommande år?

2 kommentarer:

  1. 2014 var året då jag började ta tag i kropp, hälsa och självkänsla. Tappade 12 kilo och startade med löpträning. Senare gymträning och nu är jag fast - älskar't. Köpstopp under 2015 (hade ett 2010) och sparar 12 000 i år. Man startar med 100 kr (i torsdags) och sedan ökar man med 5 kr varje vecka. Känns bra. Skall tappa drygt 15 kilo till och hoppas på att min blogg kan ge inspiration för många :) Tack för din blogg! Kram fr sö Dalsland.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grattis till allt du uppnådde 2014 och lycka till med köpstoppsåret!

      Radera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin