onsdag 13 maj 2009

Klimatmagasinet Effekt – nu på webben

Wind Farm_1Bild: Mancio7B9


Effekt är ett nytt magasin som tar sig an klimatkrisen och resurskriserna genom att koppla ihop ekologi, ekonomi och politik. Vad händer med samhället när människor tvingas ta itu med klimatfrågan? Hur ska viklara oss utan fossila bränslen? Vad gör makthavarna? Vad sägervetenskapen?Klimatmagasinet Effekt knyter ihop trådarna från forskning, politik,gräsrotsaktivism och samhällsdebatt. Vi tror att våra läsare harförstått allvaret i den situation som världen befinner sig i och sökerdiskussioner och lösningar som tar krisen på allvar genom att staka ut enväg framåt.


Effektmagasin.se innehåller bland annat dagliga kommentarer, krönikor,fördjupning och tips på spännande arrangemang, till exempel den paneldiskussion om konsumtion och klimat som Effekt arrangerade på TeaterTribunalen i Stockholm, onsdagen den 6 maj kl 19. Se bilder här!

Webbtidningen följs i höst av ett pappersmagasin. En självklar läsningför den som vill följa med i och förstå klimatdebatten liksom deomvälvande händelserna i vår närhet och omvärld. På effektmagasin.sekan intresserade teckna prenumerationer redan nu för att säkrautgivningen.
Följ oss på http://www.effektmagasin.se/

1 kommentar:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin