fredag 29 augusti 2014

Superspara i september

Raw 42

Nu är sötebrödsdagarna över... (bild från fika på 42 raw i Köpenhamns)
 
Frivid42 har dragit igång utmaning SUPER SPAR SEPTEMBER - hänger du på? Jag var tveksam först men efter att barnen och jag har tagit beslutet att tidigarelägga vår drömresa till Afrika  behöver vi verkligen superspara inte bara i september utan i nästan ett år framöver. Å andra sidan är det lättare att superspara när man har ett konkret mål framför sig.

"Både kortsiktiga och långsiktiga inkomstökningar/kostnadssänkningar kommer att värderas men de mer bestående kommer att värderas högre. Aktiviteten måste vara inom lagens råmärken för att vara inom tävlan:-)"

Dessutom kommer det att koras vinnare i kategorierna:
Bästa och mest innovativa sänkningen av kostnader!
Bästa och mest innovativa ökningen av inkomster!

Här kan du läsa om Frivid42s egna strategier inför månaden och nästa vecka skriver jag mer ingående om mina.

7 kommentarer:

 1. Spännande, jag har läst ett par romaner om Kenyas frigörelse, blev självständigt 1963. Vi lever lugnt och sparsamt sedan den siste flyttade hemifrån... lagade trädgårdsstolar och bara 40 år gamla köksstolar fick ny klädsel. Inga matrester... bunkrar och hamstrar inte, äter upp varenda frukt vi handlat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. P.S.
   Billiga nöjen också; vi var på flera gratis konserter under Kulturkalaset i Göteborg, nu hittade jag två biobiljetter jag fick på jobbat som julklapp :)

   Radera
 2. Kul att du ansluter!

  SvaraRadera
 3. Finns det någon site där man kan skänka eller byta saker utan att annonserna kostar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kolla efter lokala köp- och säljsidor på Facebook.

   Radera
 4. Kul utmaning. Jag får superspara ändå pga sjukskrivning så jag står över utmaningen för egen del men ska bli intressant att följa dina uppdateringar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är nog mest med för att ta del av andras smarta spartips men hoppas naturligtvis att jag kommer att superspara supermycket också :-)

   Radera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin