lördag 23 februari 2013

Några bokreatips

books

Bild: no_typographic_man 

Februari och dags för bokrea igen. Själv köper jag ytterst sällan något på bokrean längre. Jag orkar inte samla på mig mer böcker utan föredrar att låna på biblioteket.  Jag vet av egen erfarenhet att det dessutom brukar slinka ner en hel del impulsköp fastän man egentligen bara skulle ha en eller två böcker. Då kan det faktiskt vara billigare att köpa de två böckerna till fullpris...
En annan bra idé kan vara att köpa på sig lite barnböcker att ha och ge bort i present.
Men efter att ha bläddrat igenom några kataloger har jag hittat några böcker som verkar intressanta.  För den som funderar på en hemester i sommar kanske Camping i Sverige eller Se Sverige vore något.
Det finns en hel del olika trädgårdsböcker på rean, jag gillar bland annat Trädgårdstider. Jag tycker inte att det har varit så komplicerat att kompstera men för den som vill ha lite tips kanske Kompostboken kan vara något.
Bland kokböckerna hittar jag 100 sätt att rädda maten och Släng inte maten (recension här) . En bok som jag verkligen är sugen på är  Om jag var din hemmafru, hennes fänkålsrisotto är gudomlig. men samtidigt har jag så många kokböcker även om jag rensade ut två i helgen.
Några andra böcker om hem och inredning som jag recenserat är Plats att leva och Home made (recension här).  Bland ekonomiböckerna finns Pengarna och livet (recension här). Karin gästbloggade om boken Nedkopplad.

Ska du handla på bokrean?

1 kommentar:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin