måndag 13 april 2009

En ekologisk frukost

Vi är periodare när det gäller frukost, just nu gillar jag Wasa solruta medan övriga familjen mumsar polarkaka. På helgerna gör vi ofta äggröra. Två varor finns dock ständigt på familjens inköpslista, havrefras och Bregott. Nu lanseras Havre Fras, Sveriges näst mest sålda flinga i ekologiskt utförande. Dessutom kommer Eko-Bregott i större förpackning, men varför smälter Eko-Bregott snabbare än vanligt bregott?


Läs mer!
Testa dina frukostvanor

4 kommentarer:

 1. Skulle köpa ekologisk HavreFras när jag var på ICA Maxi senast men hittade inga... Morr... Bra med Bregott´en, det har jag längtat efter länge!

  SvaraRadera
 2. Nu har jag också blivit "köpstoppare", inspirerad av bland annat dig, Anki. Tack för det! Välkommen till min blogg prylfritt.blogspot.com och heja på mig! Jag skulle gärna vilja läsa din bok, finns den på biblioteket? Hälsningar Johanna

  SvaraRadera
 3. Monica - ja risken finns att man får be butiken köpa in.

  Johanna - boken hittar du bland annat på Malmö stadsbibliotek (8 ex) och flera filialer. Trevlig blogg du har!

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vilken fin & rolig blogg du har!
  Jag hittade den när jag sökte på "ekologisk frukost" på google. Jag vill bara skicka ett tips till dig, jag arbetar på ett litet ekologiskt Bed & Breakfast och har precis startat en blogg som du gärna får titta på om du vill!
  Adressen är
  ekotur-rekotur.blogspot.com
  Ta hand om dig!
  Med vänliga hälsningar,
  Emma Sköld, Ekotur

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin