måndag 2 april 2007

Yoga & köpstopp

Christine

Bilden på yoginin Christine, är tagen av milopeng med Creative Commons licens.

Idag var jag på stadsbiblioteket och lånade två yoga dvd:er. Jag har ännu inte någon yogamatta men jag har i alla fall lyckats hålla mitt köpstopp ytterligare en dag. Jag har också laddat ner en gratis yoga film (se info längre ner) Ett annat ställe där man kan hitta yogafilm är Yoga Today. På Yoga Todays webbplats kan du ladda ner en ny gratis en timmeslång yoga-video i hd-kvalitet varje dag. Filmerna finns tillgängliga i olika format för Windows Media Player, Quicktime och iPod. Vill man inte ladda ner kan man streama filmerna. Inte illa, jag återkommermed en recension när jag har provat. Imorgon väntar annars sista vanliga yogapasset innan påsk följt av sista arbetsdagen innan jag går på påsklov!

UPPDATERAT : Enligt SvD sänder TV4 fr.o.m den 16 april, en kvarts yoga varje morgon kl. 05.30. Programmet sänds i repris kl. klockan 07.00 och 08.15 i TV4 Plus. På söndagsförmiddagar sänds en fördjupande och timslång variant av samma program i TV4 Plus. Yogasatsningen pågår under tio veckor i vår.


Relaterat

Tycker du detta ämne är intressant kan du läsa mer på andra bloggar om: eller .

Gratis yoga film!

Yoga Online FREE DVD Visit The Yoga Online yoga website for lots of great yoga information including a free Video / DVD download and other cool information.

4 kommentarer:

 1. Liggunderlag eller en filt kanske fungerar som underlag när man skall utöva yoga? Vad bra att det fanns på bibilioteket!

  Glad påsk!

  /Jenny

  SvaraRadera
 2. Liggunderlag körde jag själv i början, men absolut inte flit.
  anledning är att mattan skall inte glida när man gör stående övningar, man vill ju inte lyckas med spagat/split innan resten av kroppen är med // Anders

  SvaraRadera
 3. Köpstopp i all ära, men när det kommer till att köpa tjänster eller icke-fysiska produkter (som t.ex. digital musik) funderar jag över varför man inte ska betala? Jag betalar gärna för sådant som inte slösar med jordens resurser, men som kan bidra till försörjningen för en annan människa.

  SvaraRadera
 4. Jag har absolut inget mot att betala för tjänster i vanliga fall (har te.x Spotify premium) men just under mitt köpstopp var min huvudregel att inte köpa onödiga saker.

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin