måndag 16 april 2007

Äntligen yoga


Är du morgonpigg? Som jag skrivit om tidigare körde TV4 igång sitt nya yogaprogram idag, Äntligen hälsa - yoga. Klockan 05.30 måndag till fredag kan morgonpigga lära sig mer om yoga. Programmet går i repris kl. 07.00 och 08.15 i TV4 Plus. På söndagar sänds ett fördjupande entimmespass i TV4 Plus kl. 11.20.
Det är yogaprofilen Josephine Selander som leder ett 15-minuters yogapass som gör det lätt att komma igång hemma. Josephine Selander driver den ambulerande yogastudion Yoga Go som håller kurser och workshops både i Sverige och utomlands. Hon har även gett ut boken & DVDn Dynamisk yoga. Jag har lånat DVDn på biblioteket men jag har än så länge bara kört några av övningarna eftersom det var ganska högt tempo.
Imorse satte jag väckarklockan på 05.20 för hinna göra mig iordning inför premiärprogrammet. Jag har fortfarande ingen yogamatta utan kör på ett badlakan ovanpå en av de äkta mattorna vilket inte är helt optimalt. Jag hade hoppats att barnen inte skulle vakna förrän senare men de vaknade också tidigt så jag fick dessutom publik. Dagens program fokuserade på andning och de 15 min gick snabbt. Dagens yoga lektion hittar du här.

När jag kom hem låg det dessutom en yogaDVD från Yoga Online och väntade. Om man länkar till deras webbplats så skickar de en DVD med det yogaprogram som man även kan ladda ner från deras sida. Kul!

Yoga Online FREE DVD Visit The Yoga Online yoga website for lots of great yoga information including a free Video / DVD download and other cool information

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin