torsdag 22 februari 2007

Fast i Traderaträsket...


Jag har så gott som trillat dit igen, fast i Traderaträsket. Det började med att Storebror hux flux har vuxit ur sin garderob. Plötslig flaggar all byxor på halv stång och ärmarna slutar någonstans strax nedanför armbågen. Alltså behövde jag fixa lite kläder snabbt. På Tradera har jag de senaste dagarna ropat in en hyfsat basgarderob - 3-4 jeans, ett par manchesterbyxor, 2 fleecetröjor, en skjorta, några t-shirts och en pyamas. Jag borde slutat där men istället budade jag hem 3 par gummiströvlar i (2 i strl 23 som vi faktiskt inte har några i på lager från Storebror - han gick från 22 till 24) , dessutom har jag ett antal plagg på bevakning - mestadels till storebror , och bra grejer men ändå. Tradera är verkligen ett jätte bra sätt att köpa nya &/eller begagnade kläder och skor till barnen. Från min förra Traderaperiod har jag lärt mig några saker. 1. Lägg inte bud direkt. Lägg sakerna på minneslistan och börja buda under de sista minutrarna om du har möjlighet.
 2. Om du budar, buda inte på samma vara i olika auktioner, du riskerar att buda hem identiska plagg
 3. Sörj inte över att du har förlorat budgivningen, det kommer att dyka upp nya superfynd.

 4. Var säker på att du budar på saker som du verkligen vill ha/behöver. Jag har lärt mig att det inte är lönt att köpa kläder & skor till mig själv eftersom jag MÅSTE prova innan jag köper. Buda heller int epå något som känns så där. Det kommer garanterat dyka upp varor som är bättre skick, snyggare färger osv.

3 kommentarer:

 1. Men frågan är om en rosa sammetskavaj verkligen är nödvändig...

  Sårri, kunde inte låta bli! ;-)

  Väldigt välkommen tillbaka i Traderaträsmket, käre vän!

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig köpt något på Tradera. Borde jag börja?

  SvaraRadera
 3. JR, I know... men den ligger bara på minneslistan än så länge...

  Sara, nej börja inte för du kommer att bli beroende ;-D Å andra sidan det beror ju på vad du är ute efter. Böcker köper jag hellre från t. ex Bokbörsen men för parnprylar är Tradera toppen. Man kan köpa det mesta allt från bildelar till DVD och möbler.

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin