fredag 12 juni 2015

Vad ger man den som allting har?

Untitled

Jag har firat åtskilliga födelsedagar här på bloggen. Några hemma, en på operationsbordet och några på resande fot. Förra veckan var det dags igen och jag ägnade dagen åt att träna yoga, jobba som vanligt, svära åt regnet och blåsten samt fira en annan familjemedlems födelsedag (fyller man år på samma dag får man turas om med firandet).

Min familj vet att jag helst vill ha ätbart och drickbart i present - eller böcker! I år önskade jag mig mest av allt att få sitta barnvakt åt min brorsdotter. Resultatet blev att jag fick ett fantastiskt barnvaktskit med allt från till choklad och te till en knep & knåptidning att ägna mig åt när lilla A somnat. Perfekt present! Av mina barn fick jag böcker - bland annat boken "Ta tillvara : 53 vegetariska resträtter som gör miljö och plånbok glada" (recension kommer!)

Nästa år väntar en stor och jämn födelsedag, något jag ser fram emot med blandade känslor. Inte för att jag egentligen har någon direkt ångest över att bli äldre och jag gillar ju egentligen att ordna fester men just födelsedagsfester har jag haft lite dålig erfarenhet av de sista åren. Jag planerar ju att dra iväg på mitt efterlängtade transibiriska tågäventyr och kanske är det lika bra att resa bort över själva födelsedagen med?

4 kommentarer:

  1. Min favoritpresent som jag önskat av svärmor några gånger är hembakade bullar. Tänk att få hembakade bullar och stoppa in i frysen utan att behöva baka dom själv. Det tycker jag är en bra present!

    SvaraRadera
  2. Grattis på födelsedagen förresten! :)

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin