fredag 22 juni 2012

Trevlig midsommar!

Midsommar vid Siljan

I år tar bloggen semesterstängt dels nästa vecka då jag ska cykla runt i Danmark och norra Tyskland samt under större delen av juli & augusti. När jag bloggar kommer det att vara med mycket fokus på ekonomiskt och miljömässigt hållbara semestertips. I sommar kommer jag själv resa runt en hel del i norden men även utforska de baltiska länderna för första gången. Midsommar spenderas vid Vänern och lite senare i sommar blir det favorit i repris, sommarhus i Danmark. I år återvänder vi till Jylland men provar en ny del av ön.


I slutet av juli är det dags för sommarens stora utmaning, Cycling for libraries som i år äger rum i Baltikum. Vi ska cykla från Vilnius, via Riga för att gå i mål i Tallin. Jag och min cykel tar den långa vägen dit via buss från Jylland, tåg från Köpenhamn, färja Stockholm-Riga och buss till Vilnius. Det blir några extra dagar för återhämtning i Tallinn innan jag avslutar med en veckas kombinerad jobb och lite sightseeing i Helsingfors.

Hoppas att ni får en fin midsommar!

4 kommentarer:

 1. Trevlig midsommar och trevligt cykelväder!

  SvaraRadera
 2. Trevlig midsommar=)
  Åååh jag vill också åka till Helsingfors! Ska ni se något kul?
  Vill så gärna till sealife.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har nyligen börjat läsa din bok och ville bara säga hej och tack för att du ville dela med dig av ditt köpstoppsår i bokformat :)

  Hoppas du haft en underbar midsommarhelg!

  SvaraRadera
 4. Låter som många spännande sommaräventyr för dig i år. Jag hoppas du skriver om dem sen när du kommit hem för jag blev verkligen nyfiken!

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin