måndag 27 december 2010

Återanvänd julklapparna

ReGifting Store

Bild:  dalechumbley

God fortsättning, hoppas att du har haft en bra jul! För mig blev det lagom mycket mat och julklappar och mycket tid tillsammans med familjen - precis som jag önskade mig!
Blev du inte helt nöjd med jukapparna du fick? Regifting passar lika bra året runt. På regiftable.com har man samlat olika berättelser och mer eller mindre humoristiska anekdoter kring återanvändning av presenter.

3 kommentarer:

 1. Oförskämt att sälja eller ge bort sina julklappar, man ska vara ärlig och ge tillbaka. Eller säga FÖRE jul att man inte vill ha några julklappar, att man har så speciell smak att man vill köpa alla sina klappar SJÄLV...

  Vaffö ska man stressa med andras julklappar före jul om de åker direkt till återvinning??

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att man kan skilja på sak och person. Man kan vara glad för en julklapp även om man inte gillar saken i sig. Många får kanske julklappar fårn sitt jobb som de inte har någon användning för och som någon annan skulle uppskata bättre. Kanske har man fått dubbla uppsättningar av nått. har man inte möjlighet att byta är det väl bättre att någon annan får glädje av det?

  SvaraRadera
 3. ok, jobbjulklappar är nåt annat, men till sina nära och kära kan man säga INNAN jul att man INTE vill ha några julklappar, ha en åldersgräns... på 33 år :)

  Julklappar anses vara det som stressar svenska mest innan jul. Hur svårt kan det vara att skippa julklapparna helt?? (Låt var och en SJÄLV köpa sina egna julklappar då)

  Min granne (inte svensk) tog sina julklappar hon inte gillade och gav dem runt till andra nästa jul..

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin