måndag 22 augusti 2016

Tillbaka i vardagen (och ett glassrecept!)

Melonglass

Hoppas att ni alla har haft en riktig toppensommar! Själv är jag tillbaka i vardagen efter en sommar full av äventyr både borta och på hemmaplan. Tyvärr hamnade jag på sjukhuset på grund av njurbäckeninflammation så de senaste veckorna har jag tagit det väldigt lugnt - å andra sidan kanske det är bra att växla upp långsamt.

Bilder från sommarens olika resor hittar man på mitt instamgram men jag kommer också att skriva några blogginlägg om väl valda delar. Rundresan i Baltikum blev väldigt lyckad och jag och barnen hade det bra, först i Oslo och sen en vecka i Skåne.

Sommarfavorit
 På måndagar brukar jag skriva om olika matrelaterade ämnen och då passar det bra att tipsa om sommarens favoritglass - fryst vattenmelon. Det var dottern som hittade receptet på youtube. Man skär helt enkelt upp lagom stora bitar av vattenmelonen, sticker in en glasspinne (eller en bit sugrör som på bilden) och lägger allt sammans i i frysen minst 30 min. Otroligt gott!

1 kommentar:

  1. Välkommen tillbaka, har saknat dina blogginlägg :-) Läser din bok för säkert femte gången, blir lika inspirerad varje gång! / Karin

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin