tisdag 14 april 2015

Rensningen pågår fortfarande

A photo posted by Ann-Christin Karlén Gramming (@ankixgram) on
Förra veckan bloggade jag om att jag var mitt uppe i en rensningsutmaning och rensingen pågår fortfarande. Eftersom jag var bortrest i helgen har jag fått jobba hårt för att komma i kapp. Måndagkvällen ägnades åt tvättstugan och åt att komma i kapp med rensningen. Nu börjar det också märkas här hemma. Det ligger inga påsar med kläder som ska iväg i hörnen, köket och bokhyllan har blivit betydligt luftigare. Jag har också passat på att rensa på jobbet. Ut med trasiga pennor och annat - jätteskönt! Nästa vecka ska jag ta tag i källarförrådet....

Jag vet inte om det är för att våren är i antågande men det är flera vänner och bekanta som också ägnar sig åt att rensa. Allt i från skrivbord på jobbet, till garderobe roch garage. Kanske blir vi hemmablinda under den mörka årstiden, vi tänker inte på allt som bara läggs på hög.


Hur går det för er? Rensas det nåt?

5 kommentarer:

 1. Jag håller också på och rensar i hela lägenheten, speciellt i min ateljé där högarna bara har växt mer och mer när jag har jobbat mycket och varken orkat eller hunnit med att hålla ordning. Det känns otroligt befriande att rensa. Jag försöker hålla mig till en ut en in när jag skaffar nya saker och räknar allt jag gör mig av med eftersom det hjälper mig att få motivation när jag verkligen kan se hur mycket jag gjort mig av med.

  SvaraRadera
 2. Ja här rensar jag också som bäst på våren. I år och med mitt nya tänk är jag dock mer noggrann med att försöka sälja de prylar det finns något värde i. Istället för att skänka bort eller kasta. Dock är en tur till återvinningscentralen inplanerad i veckan och det ska bli så skönt att få iväg skräpet som ändå samlats på hög ett tag!

  SvaraRadera
 3. jag tycker det är toppen med readly i min iPad, massor med svenska och engelska tidningar i alla genrer för 99 kr/mån och inget att slänga.... (man kan ta skärmdum om man hittar bra recept eller intressant artikel)

  https://se.readly.com/products/magazines

  SvaraRadera
 4. Jag rensar ut plast, så mycket det går. Och så lägger jag utnötta textilier i H&M:s insamling. Känns bra att rensa!

  SvaraRadera
 5. Är det årstiden som gör att rensalusten kom över mig plötsligen? De senaste dagarna har jag tagit tag i några "surdegar" i källaren och jobbar mig långsamt framåt mot mer plats i källaren. Känns bra!

  SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin