måndag 8 oktober 2018

Vad blir det till middag?

What's for dinner?Det känns som det var igår (men i själva verket ett par år sedan) som jag  firade att sonen blivit tonåring - och jag själv tonårsorsa. Sedan dess har även lillasyster blivit tonåring och de kommer i princip bara ut från sina rum när de är hungriga. "Vad blir det till middag?" är den ständiga frågan man möts av.

Untitled

Flygande Jacob (vegan)

I slutet av sommaren provade jag 300 kronors-veckan genom Portionen under tian. Jag gillade maten men barnen var rätt skeptiska mot alla kikärtor. Jag älskade väl heller inte alla rätter men blomkål med rökt paprikapulver var en god nyhet för mig. Och det är ju det som är bra med att testa sådana här grejer - alltid får man lite ny inspiration och har man tur kanske man hittar en helt ny favoriträtt.
Hur som blev det en hel del rester för mig att ta med till jobbet - och det är ju bland annat så jag finansierar våra resor, genom att dra ner på onödiga kostnader som uteluncher.
I somras var vi ute på en väldigt härlig tågluff så nu har jag ett par blogginlägg på lut som beskriver både hur vi planerade resan och lite om de olika stopen längs vägen.

Ha en fortsatt fin vecka!

2 kommentarer:

  1. våra barnbarn gillar kikärter men de kanske inte blir varje dag

    SvaraRadera
  2. (höstens finaste Yoga-bok:
    http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2018/10/kilted-yoga-av-finlay-wilson.html

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin