fredag 2 september 2011

Nytt vs gammalt
Den här tänkbara affischen hittade jag hos Göran Hådén. För visst är det så att våra föräldrar kunde ha samma cykel hela sitt liv. Min cykel har jag haft i över 10 år men barnens cyklar känns inte alls lika hållbara - även om vi försöker att köpa kvalitetscyklar.

Loesje är en förening som bygger på eget initiativ, engagemang och ansvar. För att lyckas förändra samhället måste man börja inifrån sig själv och leva som man lär. Vi bör ha stark vilja, stort mod och vara positiva. Det är viktigt att se olikheter som möjligheter i stället för som problem. Våga förvänta dig det oväntade! När vi är som mest öppna och positiva kan det börja hända saker.

Loesje var väldigt popppis när jag gick i gymnasiet och finns tydligen kvar som förening. Man kan ladda ner affisher, åka på läger och framför allt ordna egna aktiviteter.

2 kommentarer:

  1. barnabarnet är 3:e generationen på tre-hjulingen

    SvaraRadera
  2. Det är nog sant att gamla cyklar är bättre, men det är också så att folks cyklar blir stulna hela tiden. Min syster har fått ca tio cyklar stulna (i cykelstaden Uppsala). Undrar vad det beror på?

    SvaraRadera

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin