tisdag 1 december 2015

Årets adventskalender


Idag har jag hängt upp familjens adventskalender, se bild på https://www.instagram.com/ankixgram/. Det är en återanvändningsbar kalender i tyg som hängs upp för femte (?) året i rad. Den innehåller inga onödiga plastprylar däremot hittar man en blandning av chokladtomtar, små uppdrag och saker vi ska göra tillsammans i december (göra julgodis, julpyssla, se en julfilm osv) i fickorna som fungerar som luckor. Mina barn delar på kalendern och får öppna en lucka varannan dag. I år har jag lämnat ett par luckor tomma. Det är dagarna som barnen är hos min pappa och jag har uppmanat dem att hitta på något till mig istället, vi får se hur det går!

En annan annorlunda och genomtänkt adventskalender är Svenska kyrkans som vill utmana till en ljus adventstid med fokus på möte med människor. Den gillar jag mycket! Så idag tänker jag att vara lite extra uppmärksam och ge komplimanger till mina kollegor här på kontoret! 

Sen tänker jag titta på SVTs kalender. Det spelar egentligen ingen roll om den är bra elelr dålig, jag ser det som en mysstund ihop med barnen.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin